A weboldal használatakor sütik töltődnek le.

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Kérjük, fogadd el az Adatkezelési Irányelveket!

10 éves a FÓRUM Debrecen!
2018.09.03.
Őszi divat
2018.09.24.

Mesevilág kiállítás Interaktív lovag- és hercegnőképző kiállítás nyílik a FÓRUM-ban 2018. szeptember 7-23. között.

Ismét nagyszerű kiállítással készül a FÓRUM Bevásárlóközpont a gyermekeknek. Az interaktív lovag- és hercegnőképző tárlat során a lurkók nemcsak kívülállóként lehetnek részesei a kalandos, izgalmas és cseppet sem hétköznapi történeteknek, hanem a már jól megszokott módon bekapcsolódhatnak interaktívan a tárlatba, amely ezúttal a mese csodálatos világába kalauzol.

Így garantáljuk, hogy minden csöppség felejthetetlen élményekkel tér haza, hiszen bepillanthatnak a hercegnők és a lovagok izgalmas életébe, s ami a legjobb: ők maguk is lovaggá, illetve hercegnővé válhatnak.

A mesék valódi kincseket rejtenek minden csöppség számára. Megismerhetik a jó és a rossz küzdelmét, s amíg hallgatnak egy-egy történetet, fejlődik a személyiségük, a különleges cselekményekből pedig tanulságokat vonhatnak le. A lurkók mindig kérdeznek, hiszen rendkívül kíváncsiak, mi miért történik. A FÓRUM-ban mindig kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy egy-egy kiállítás ne csak statikusan mutassa meg a kicsiknek az éppen aktuális témakört, hanem lehetőség szerint a gyerekek is be tudjanak kapcsolódni, hogy mint leendő hercegnők és lovagok görgethessék tovább a mese varázslatos fonalát. A FÓRUM-ban kialakított interaktív tárlaton tehát a gyerekek nemcsak láthatnak egy-egy mesebeli világot, hanem testközelből is megismerkedhetnek velük: a hercegnők és a hercegek, a lovagok birodalma nem egy távoli, elérhetetlen világ többé, hanem egy olyan varázslatos közeg, amely karnyújtásnyira van. Nincs más feladat tehát, mint átlépni ennek a varázslatos határnak a küszöbét, és maguk mögött hagyniuk a külvilágot.

Mindenki a részese lehet

A FÓRUM-ban a már jól megszokott és bevált módon különböző szigeteken elevenednek majd meg ezek a mesebeli helyszínek. A kislányok örömére kiállítjuk a hercegnő tornyát, amelyben akár arra is lesz lehetőség, hogy a kicsik elsajátítsák a hercegnői illemtant és egyéb szokásokat. Hogyan öltözködik egy hercegnő? Milyen ruhába illik belebújnia? Hogyan hordja a haját? Milyen különleges fonatoktól lesz díszes a frizurája? Ezen kérdésekre nemcsak választ kaphatnak a kicsik, hanem maguk is hercegnővé válhatnak, amely minden kislány életében varázslatos pillanat.

Ám aki azt hiszi, hogy csak szárazföldi installációkkal készülünk, nagyon téved. Kiállítunk ugyanis egy tengeralattjárót is, amelynek ablakaiból a víz alatti világ birodalma tárul a lurkók elé. A különleges tengeri élőlények és a gyönyörű kagylók a sellők világába repítik a csöppségeket.

A mesékben a hercegnő általában bajba jut és segítségre szorul. Éppen ezért ezt a cselekményt sem hagyhattuk ki az interaktív mókából. Egy szabaduló-szobát is kiállítunk, a feladat pedig nem más, mint kiszabadítani a hercegnőt. A kisfiúk összeszedhetik minden bátorságukat, hogy egy lovagi torna során diadalmaskodjanak a rossz felett.

A tárlatról a hercegnők közlekedési eszköze, a hintó sem maradhat ki. Erre az igazán gyönyörű eszközre fel is lehet majd pattanni.

A mesék világa tehát közelebb van, mint gondolnánk. Nincs más hátra, mint hogy jöjjenek el a FÓRUM-ba, és váljanak a részesévé ennek a csodának! Mindenkit szeretettel várunk, és garantáljuk, hogy valamennyi gyermek jó kedvvel és szép emlékkel a szívében tér haza a különleges élményeket követően.

A kiállításra csoportok jelentkezését is várjuk. Jelentkezés és információ a következő telefonszámon: 52/598-800.

November 10-ig elképesztő születésnapi nyereményekkel várunk a FÓRUM-ban, szeptember 6-9. között pedig az Őszi Kuponnapokon újíthatod meg ruhatárad üzleteink 20, 30 vagy akár 50%-os kedvezményeivel!