RENDEZVÉNYEINK
2017.10.18.
Őszi Kuponnapok
2017.09.01.

Az ősember világa kiállítás 2017.09.01-17.

Az ősember világa kiállítás
2017. szeptember 1-17-ig

A titokzatos letűnt világok – köztük az ősemberek kora – napjainkig izgalmas kérdéseket vetnek fel, és foglalkoztatják a tudósokat, valamint a hétköznapi embereket is. Elérkezett az idő, hogy a fantázia és némi kreativitás segítségével a régmúlt idők elbűvölő óriásai visszatérjenek és bűvkörükbe vonjanak gyereket, felnőttet egyaránt!

Csatlakozz Facebook eseményünkhöz!


A FÓRUM Debrecen Bevásárlóközpontban szeptemberben megelevenedik az ősi világ.

Látványos interaktív kiállítás invitálja időutazásra látogatóinkat. Minden korosztályt lenyűgöző tárlatra készüljenek, mely során megelevenedik a több tízezer éve Földünkről kihalt ősemlősök világa.

A Közép-Afrikában kifejlődött mamutok – amelyek később feltűntek Eurázsiában, Észak-Amerikában, majd Szibériában is –, a kardfogú tigris, a barlangi medve és az ősemberek életének izgalmas jeleneteit kísérhetjük végig, miközben számos érdekes és értékes információval is gazdagodhatunk.

A kiállításon felállított „szigeteken” négy jelenet idézi meg az ősemberek világát a tudományos leírásokból szerzett ismeretek alapján. A berendezett jelenetek az ősemberek világába engednek bepillantást, megismerhetjük az életmódjukat, fejlett vadásztechnikájukat. A díszlet különlegessége, hogy egy részébe besétálhatnak a látogatók, bekukkantva a primitív barlangrajzokat is őrző barlangba, s részletgazdag, monumentális, mozgó és hangokat adó állatfigurák mellett barangolhatnak az érdeklődők.Fémvázra felépített testükön latex „bőr” feszül, arra modellezték a szőrzetet, amely a gondos kidolgozásnak köszönhetően nagyon élethű. A kiállítás legnagyobb állata, a barlangi medve több mint 3,5 m magas.

S hogy a nálunk töltött percekről örök emlék is maradjon, a kialakított fotósarokban látványos képeket is készíthetnek egy elejtett trófea mellett. A kiállítás idején számos szórakoztató programmal is kedveskedünk a gyerekeknek. A kisebb-nagyobb gyerekeket játszóház is várja, ahol meglovagolhatják a gyapjas orrszarvút, kirakózhatnak, színezhetnek, kézműves programokon alkothatnak, vagy épp kipróbálhatják az ügyességüket. A tárlattermészetesen ezúttal is ingyenesen látogatható.

Rendezvényeinken kép- és hangfelvételek készülnek, melyeket bevásárlóközpontunk saját online és nyomtatott megjelenési felületein használ fel.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Matricagyűjtés indul!

Szerezd meg az összes matricacsomagot, és ragaszd be őket a matricagyűjtő albumba!

A matricacsomagok gyűjtéséhez mindössze annyit kell tenned, hogy bemutatod a FÓRUM üzleteiben szeptember 1. és 17. között legalább 2.000 Ft összegű vásárlást igazoló bizonylatot Információs pultunknál.Így máris tiéd lehet elsőként egy matricás album és három matrica, majd minden további vásárlás után egy-egy újabb matricacsomag!
A matricagyűjtő akció részletes szabályzatát ide kattintva érheti el.

Fotóstand

Fotózkodj a vadászokkal!
2017. szeptember 1. és 17. között

Rinocérosz lovaglás és játszóház

Pattanj fel a gyapjas orrszarvú nyergébe vagy tedd próbára ügyességedet a játszóházban!
A legkisebbeknek minden alkalommal színezési lehetőséget biztosítunk.
Hétfő-péntek 16-20 óra között
Szombat-vasárnap 10-18 óra között
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!