A weboldal használatakor sütik töltődnek le.

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Kérjük, fogadd el az Adatkezelési Irányelveket!

Jelenleg nyitva van
Részletes nyitvatartás
Hétfő 9:00 - 20:00
Kedd 9:00 - 20:00
Szerda 9:00 - 20:00
Csütörtök 9:00 - 20:00
Péntek 9:00 - 20:00
Szombat 9:00 - 20:00
Vasárnap 10:00 - 18:00

Ice'n'go!

Adatlap nincs kitöltve

Mióta van az ICE'N'GO!?
Az ICE’N’GO Kft. 2005-ben alakult meg annak érdekében, hogy az ICE’N’GO! elnevezésű szuper prémium jégkrémet gyártsa és értékesítse Európában. A cég cryogenic technológiát alkalmazó modern üzemet épített, annak érdekében, hogy ezzel az abszolút újdonságnak számító termékkel elhelyezkedjen a piacon. Az értékesítő hálózat dinamikusan növekszik, jelenleg több mint 500 kereskedelmi egység működik szerte Európában. Az ICE’N’GO! márkanevet 2006 márciusában jegyezte be a Magyar Szabadalmi Hivatal, azóta egész Európában védett.

Pontosan mi is az ICE'N'GO!?
Az ICE’N’GO! magas minőségű jégkrém, amelynek népszerűsége egyre nő Európa országaiban. Gömb alakú formájának, színének, egyedi ízvilágának és illatának köszönhetően, mind a gyerekek, mind a felnőttek körében igen közkedvelt. Újdonságával, játékos és innovatív jellegével azonnal meghódítja a vásárlókat.

Hogyan történik az értékesítés?
Az ICE’N’GO! Kft. nagy hangsúlyt fektet az értékesítéssel kapcsolatos szolgáltatásra. Az értékesítő személyzet kiválasztása és képzése kiemelt fontosságú, hiszen a személyzet kommunikációjával és attitűdjével pozitív és emlékezetes élménnyé kell, hogy tegye a vásárlást.

Miből készül?
A termékkel kapcsolatosan fontos kiemelni, hogy előállításhoz kizárólag friss tejet, tejszínt, természetes színezékeket, gyümölcsleveket, gyümölcscukrot, szőlőcukrot, természetes aromákat és kalciumot használunk fel, tartósítószerek hozzáadása nélkül. Az ICE’N’GO! egy olyan termék, amely megjelenésével és színvonalánál fogva páratlan az európai gasztronómiai piacon.

Milyen ízekben lehet kapni az ICE'N'GO!-t?
A klasszikus ízek (csokoládé, eper, vanília, citrom-lime) mellett a gyermekek által igen kedvelt különleges ízeket is kínál az ICE’N’GO!. Ezek a rágógumi, a vattacukor és banán-split. Az ICE’N’GO! a legjobb minőségű alapanyagokból készül, bourbon vanília, belga csokoládé, a gondosan kiválasztott kakaóbabok, lédús citrusfélék gondoskodnak az egyedülálló ízek élményéről.
Elérhetőségek
Telefon: +36 30 668 8732
E-mail: icemunka@gmail.com
Weboldal: -
Elhelyezkedés: Alsó szint (-1.)
Termékek
  • jégkrém
  • édesség
  • desszert
  • mélyhűtött különlegesség
Forgalmazott márkák
  • ICE N Go
Elhelyezkedés: Alsó szint (-1.)