Levi's Store
2017.08.08.
Salamander
2017.08.09.

Promod

2017.08.08. 2017-es őszi-téli szezon

A 2017-es őszi-téli szezonban a Promod kollekciójának darabjai a szabadság érzését közvetítik, egyben utazásra csábítanak.
Egy stílus, amelyet minden nő saját ízlésének megfelelően alakíthat: az egyedi megjelenésről a kedvenc, személyiséghez közel álló darabok gondoskodnak.
Az Új Kollekciót különböző kultúrák inspirálták, emellett a darabok a rock korszak hatásaiból is merítenek. Blúzok és hímzett bomberek, finoman megmunkált szoknyák és ruhák, új, vadító műbőr darabok, csodálatos kötöttáru, ellenállhatatlan színek…erős, mégis egymással jól kombinálható darabok.
A minták és a fantáziadús megoldások egy bohém eleganciával fűszerezett, városias stílust létrehozva biztosítják az összeállítások egyszerre nőies és férfias jellegét. A részletek kidolgozottsága, mint a márka védjegye minden darabnál visszaköszön.
A Promod nem idegenkedik a stílusok vegyítésétől, ám a nőiességet mindig szem előtt tartva teremt egy előírások nélküli, aktuális és friss divatot, mellyel szinte mindenki tud azonosulni.

A Promod itt található.
Kapcsolódó üzlet
Promod
Jelenleg nyitva van
Részletes nyitvatartás
Telefon: +36 30 246 4897
Elhelyezkedés: Földszint (0.)