A weboldal használatakor sütik töltődnek le.

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Kérjük, fogadd el az Adatkezelési Irányelveket!

Salamander
2018.05.08.
Mutasd meg, ki vagy!
2018.05.15.

Milyen fürdőruha illik az alkatunkhoz?

2018.05.10. Már a nyakunkon van a strandszezon, így itt az idő, hogy beszerezzük a legtrendibb strandkellékeket és természetesen a fürdőruhát!

Azonban ha nem akarunk kényelmetlenül feszengeni a vízparton, érdemes az alkatunkhoz passzoló, komfortos darabokat választanunk. A Women’secret most segít, hogy megtaláljuk a leginkább hozzánk illő, kényelmes fürdőruhát – így már tényleg önfeledt lesz a nyár!

1. Szélesebb csípő

Ha kicsit szélesebb a csípőnk, válasszuk az idén rendkívül divatos, magasított derekú alsókat, amelyek optikailag nyújtják az alakot és elfedik a problémás részeket. Számtalan verziót megtalálhatunk ezekből a fazonokból: nekünk a kedvencünk az oldalt gyűrűvel összefogott verzió. Ha pedig inkább az egyberészes fürdőruhákat kedveljük, javasoljuk a Women’secretnél megtalálhatjuk a perfect fit alakformáló típusokat.

2. Sportos testalkat

Ha sportos testalkatúak vagyunk, itt az ideje kipróbálnunk a trikinit! A bikini és az egyberészes fürdőruha közötti átmenet különleges kialakításának köszönhetően még inkább kihangsúlyozzák az alakot. Ha szeretnénk még izgalmasabbá tenni, válasszunk olyan fazont, ahol csupán egy gyűrű fogja össze a felső és alsórészt – egyszerre érzéki, mégis kényelmes lesz a végeredmény.

3. Kisebb mell

Szeretnénk optikailag egy kicsit erősíteni a mellkasunkat? Akkor az idei divat nekünk kedvez: rengeteg fodros fürdőruha közül válogathatunk, amelyek előnyösek a kisebb idomokkal rendelkezőknek is. Ha eltakarnánk a hasi részt, válasszunk egy fodros részlettel átszőtt egyberészes fürdőruhát; a retró minták kedvelőinek pedig ajánljuk a pöttyös bikiniket. Előnyösek lehetnek még a virágminták – a Women’secret kollekciójában rengeteg színes darab közül válogathatunk.

+1 tipp: aszimmetria

Az idei szezon egyik legdivatosabb darabjai az aszimmetrikus fürdőruhák lesznek. Ez a szokatlan fazon egyaránt hódít az egyberészesek és a bikinik körében, ráadásul kifejezetten előnyös lehet azoknak, akik szeretnénk valamelyik testrészüket eltakarni. Ha a vagányabb szabások kedvelői vagyunk, válasszuk a Women’secret kontrasztos színű, félvállas fazonját: nem csak optikailag előnyős, de ebben a strandon is biztosan a középpontba kerülünk.

Kapcsolódó üzlet
Women'Secret
Jelenleg zárva van
Részletes nyitvatartás
Telefon: +36 30 737 6323
Elhelyezkedés: Alsó szint (-1.)