dm
2017.10.09.
GAS
2017.10.10.

Levi's Store

2017.10.09. A Levi’s® a Trucker dzseki 50. születésnapját ünnepli

A Levi’s® 50 hírességgel fogott össze szerte a világon, hogy méltón ünnepelhesse meg az amerikai divat egyik legmeghatározóbb darabját – a harmadik típusú Trucker dzsekit – amely először jut eszébe mindenkinek, amikor a farmerdzseki szót hallja.

1967-ben a dzsekit az újdonságnak számító 505™ zipzáras farmerrel egy időben dobták a piacra, így a 70505 gyártási számot kapta. Addig a Levi’s® farmerdzsekik – az egyes és kettes típusú -, amelyek már az 1800-as években debütáltak, sima munkaruhának számítottak. Innentől kezdve viszont már egy igazi alapdarabként és a kulturális forradalom szimbólumaként tekintünk rá.

Az ötvenedik évforduló alkalmából, illetve a DIY – “csináld magad” szellemében ötven sztár megtervezte a saját, egyedi Trucker dzsekijét. Chance the Rapper, Solange Knowles, Snoop Dogg, Diplo, CL, Justice, Karlie Kloss, Romee Strijd, Virgil Abloh, Clayton Kershaw, Robbie Rogers, Taylor Kitsch, Karla Welch, Rob Zangardi, Tinie Tempah, Justin Timberlake és még sokan mások. A Trucker dzseki nem véletlenül örvend egyre nagyobb népszerűségnek. Az utca emberétől kezdve a rocksztárokon át a nagy márkák kifutójáig mindenhol megtalálható.

A Levi’s® a Trucker dzseki nagy nevéhez méltó születésnapi eseményt szervezett október 5-én a Levi’s Haus-ban Los Angeles-ben, ahol - többek között - Snoop Dogg, Chance the Rapper és Solange is fellépett.A Levi's Store üzletet itt találod.
Kapcsolódó üzlet
Levi's Store
Jelenleg zárva van
Részletes nyitvatartás
Telefon: +36 70 933 6528
E-mail: forumlevis@gmail.com
Web: www.jeansteria.hu
Facebook: Facebook oldalunkhoz kattintson ide
Elhelyezkedés: Alsó szint (-1.)